Referenciák

A nevem Karsay István A Társaság névadójaként 1976 óta foglalkozom riasztószereléssel.

1982 előtt kisiparosként dolgoztam, majd később Gazdasági Munkaközösségként, majd a Társasági törvénynek megfelelően Közkereseti Társasággá alakítottam át a céget, nevünk meghagyásával.

Családi házak, lakások, irodák, nyaralók, üzletek, műkincsek szakszerű védelmét látjuk el elektronikus riasztórendszerrel. Riasztórendszereinket 24 órás kivonuló szolgálatos ügyeletre kötjük be, ahol a rendszerek rendszeres műszaki ellenőrzése is történik.

Rendelkezünk állandó szervizszolgálattal, ahol az esetleges javítások és rendszeres karbantartások elvégzését a legrövidebb határidővel teljesítjük.

Társaságunk állandó megbízható tagokból áll, s ezzel a titoktartás legnagyobb követelményeinek is eleget teszünk. Állandó Ügyfeleinket a pontosságunk, megbízhatóságunk és elérhető árainkkal tudjuk megtartani és bővíteni létszámukat.

Riasztórendszereinket Ügyfeleink igényeihez alakítom ki, nem kötöm magam egy bizonyos típusú riasztórendszerhez, hanem a védendő terület és az Ügyfél igénye dönti el, hogy milyen technika kerül telepítésre. A megbízhatóság mellett a biztonság figyelembevételével az igényeket a Megrendelő anyagi lehetőségeihez igazítjuk, de úgy, hogy a kiépített rendszer megfeleljen az idevonatkozó nemzetközi és Magyar Szabvány előírásainak, valamint megfeleljen a rendőrségi és a Magyar Biztosítók Szövetségének követelményeinek.

Az általunk telepített technika kezelése egyszerű, áttekinthető, kezelése a gyermekek számára is olyan egyszerű, mint a legidősebb ügyfeleinknek.

2007 -től újra magánvállalkozóként folytatom a munkámat!

Magánemberként foglalkozom ezoterikával, honlapom végén mentális gondolataim találhatók meg.

Társaságom rendelkezik az összes szakhatósági engedéllyel, vizsgával. Régebben, amikor nem volt szabályozva a tevékenység, a rendőrség által kezdeményezett tanfolyamok és vizsgák elvégzésével végeztem a szerelést.

Munkáim között szerepeltek:

  • a Koronázási Ékszerek (Nemzeti Múzeum),
  • Mátyás Kodexek védelme,
  • Déri Múzeum,
  • Nemzeti Galéria,
  • BM Objektumok,
  • MNB raktárak,
  • Óra – és Ékszer Üzletek,
  • Bizományi Áruház,
  • és szinte fel sem lehet sorolni a rengeteg kiemelt üzletet, amit szereltem 1976 óta.

Munkáimat minőségi kifogás nélkül rendszeresen ellenőrizték a rendőrségi és a Biztosító szakemberei, sok esetben a külföldi ügyfeleim riasztórendszerét az illetékes ország biztonsági emberei ellenőrizték le és vették át tőlem.